Produse make-up must have într-un adevărat accesoriu de modă.

Vamp! Extreme
Rimelul pentru volum revoluționar ca prezentare și formulă, amplificat pentru un efect extrem imediat. Textura foarte pigmentată, fluidă şi perfect aderentă are un efect de "gene ușoare". Pensula sinuoasă cu dublă secțiune, studiată de Pupa, permite o eliberare generoasă, imediată și uniformă.

Hipoalergenic
Testat oftalmologic
Fără Parabeni
Indicat pentru ochi sensibili și purtători de lentile de contact

Made in Italy

Vamp! Duo Liner
Două culori extrem de metalice care se aplică separat sau combinate pentru un look de impact. Nuanța de auriu scoate în evidență și împodobește privirea cu o linie de lumină subțire. Negrul, bogat în micro-perle aurii, încadrează privirea cu o linie definită pentru un efect grafic. Vârful moale de fetru este ideal pentru o aplicare impecabilă și omogenă.

Cu risc scăzut de reacții alergice
Testat oftalmologic
Fără Parabeni

Made in Germany

Geantă de umăr realizată din plissè, detalii aurii și design inedit pentru o alura contemporană și de absolută eleganță.

Vamp! Extreme
Asocierea Cerurilor cu mare putere structurantă şi Faza Apoasă Gelifiată de Agenți Specifici îmbracă ți intensifică genele, făcându-le mai groase chiar de la prima aplicare. Concentraţia mare de Pigmenţi învăluie genele într-un negru bogat. Polimerii de ultimă generaţie conferă flexibilitate şi aderență pentru un rezultat fără cusur şi confortabil. Fără urme.

Hipoalergenic
Testat oftalmologic
Fără Parabeni
Indicat pentru ochi sensibili și purtători de lentile de contact. 

Made in Italy

Vamp! Duo Liner
Formula pe bază de apă, fluidă și impalpabilă și cu uscare rapidă. Îmbogățită cu o înaltă concentrație de pigmenți pentru o eliberare a culorii definite și omogene și cu perle fine pentru o linie cu finish metalic.

Cu risc scăzut de reacții alergice
Testat oftalmologic
Fără Parabeni

Made in Germany

Vamp! Extreme
Porniți de la baza genelor şi pieptănați-le cu mișcări în zig-zag către vârfuri. Pentru finisare, folosiți vârful aplicatorului aplicând perpendicular pe gene pentru a le capta chiar şi pe cele mai scurte.

Vamp! Duo Liner
Agitați flaconul înainte de folosire pentru a amesteca bine pigmenții. Trasați o linie la baza genelor, dinspre interior spre exterior, continuând în funcție de forma naturală a ochiului. Nu stratificați tușul în timpul aplicării, ci aplicați o singură dată omogen. Cele două nuanțe pot fi aplicate separat sau suprapuse între ele.