Produse make-up must have într-un adevărat accesoriu de modă.

Vamp! Extreme
Rimelul pentru volum revoluționar ca prezentare și formulă, amplificat pentru un efect extrem imediat. Textura foarte pigmentată, fluidă şi perfect aderentă are un efect de "gene ușoare". Pensula sinuoasă cu dublă secțiune, studiată de Pupa, permite o eliberare generoasă, imediată și uniformă.

Hipoalergenic
Testat oftalmologic
Fără Parabeni
Indicat pentru ochi sensibili și purtători de lentile de contact

Made in Italy

I’m Matt Lip Fluid
Ruj de culoare pură și intensă pentru un efect de catifea pe buze. Confortabil și ultra senzorial, este lejer de purtat și se simte „ca o doua piele”. Rezultat: buze mate conturate, impecabile și bine definite timp îndelungat.

Testat dermatologic
Fără parabeni

Made in Italy

Portfard realizat dintr-un țesut inedit materic 3D: make-up de eleganță și modernism.

Vamp! Extreme
Asocierea Cerurilor cu mare putere structurantă şi Faza Apoasă Gelifiată de Agenți Specifici îmbracă ți intensifică genele, făcându-le mai groase chiar de la prima aplicare. Concentraţia mare de Pigmenţi învăluie genele într-un negru bogat. Polimerii de ultimă generaţie conferă flexibilitate şi aderență pentru un rezultat fără cusur şi confortabil. Fără urme.

Hipoalergenic
Testat oftalmologic
Fără Parabeni
Indicat pentru ochi sensibili și purtători de lentile de contact. 

Made in Italy

I’m Matt Lip Fluid
Concentrația ridicată de Pigmenți Puri și Lacuri asigură o culoare pură și intensă, o acoperire mare și un rezultat mat fără neregularități. Combinația dintre Ingredientele Volatile și inovatorii Agenți Filmogeni Plastici permite o uscare rapidă și o lejeritate confortabilă pe buze, pentru o aplicare ultra senzorială.

Testat dermatologic
Fără parabeni

Made in Italy

Vamp! Extreme
Porniți de la baza genelor şi pieptănați-le cu mișcări în zig-zag către vârfuri. Pentru finisare, folosiți vârful aplicatorului aplicând perpendicular pe gene pentru a le capta chiar şi pe cele mai scurte.

I’m Matt Lip Fluid
În primul rând hidratează buzele, acest lucru este esențial pentru aplicarea unui ruj opac. Întinde rujul cu aplicatorul exclusiv din burete: vârful său este perfect pentru conturarea buzei superioare și a colțurilor gurii, iar partea rotunjită este ideală pentru a urma forma buzei inferioare.